• -17%
    Baby Jogger Liggdel Deluxe Röd

Baby Jogger

Baby Jogger Liggdel Deluxe Röd

Baby Jogger Liggdel Deluxe Röd är en rymlig och lyxig liggdel som passar till de flesta Baby Jogger barnvagnar. Liggdelen har SPF 50+ i suffletten.

2495 kr 2995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ95783

Produktinformation


Baby Jogger Liggdel Deluxe  Röd är en rymlig liggdel som passar till alla singelvagnar som Mini, Gt, Elite, Versa och Summit. Liggdelen har en stor sufflett med SPF 50+.

Baby Jogger Liggdel Deluxe info

- Stor sufflett - Rymligare - SPF 50+ i suffletten - Ventilation i suffletten - Ventilation undertill - Fin kvalité på tyget - Adapters för montering på chassit medföljer - Kan fällas ihop Innermått: 79L x 33B x 20H cm Yttermått: 83L x 41B x 29H cm Titta även på
 

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden