Baby Jogger

Baby Jogger Transportväska Singel universal

Baby Jogger Transportväska Singel universal är en transportväska som passar till flera av Baby Joggers singel vagnar. Transportväskan är smidig att packa vagnen i tex vi packning i bilen eller flygplansresa. Transportväskan skyddar barnvagnen mot slitage. Passar till baby Jogger City mini, City mini GT, City Elite, City Versa, Summit och F.I.T Jogger.

879 kr
I lager
Köp
Art nr: BJ51331

Produktinformation


Baby Jogger Transportväska Singel universal är en transportväska som skyddar barnvagnen vid tex flygplansresa, tågresa eller resa i bil. Passar till baby Jogger City mini, City mini GT, City Elite, City Versa, Summit och F.I.T Jogger. Baby Jogger barnvagn - Barnvagnstillbehör - Sol och Uv Skydd till barn

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden