• -33%
    Baby Jogger City Elite Black

Baby Jogger

Baby Jogger City Elite Black

Baby Jogger City Elite Black barnvagn är en allterrängsvagn med ett fjädrande svängbart framhjul som går att låsa.

4990 kr 7499 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ13410

Produktinformation


Baby Jogger City Elite Black Nytt är den nya loggan samt SPF 50+ i suffletten. Baby Jogger City Elite har förstklassiga egenskaper och kvaliteter som gör det till den bästa åkturen runt kvarteret som kan erbjudas. Denna lyxiga all-terrängsvagn med svängbart framhjul kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn åker med komfort och stil från allra första dagen. Baby Jogger City Elite kommer med förstklassig standardutrustning som vårt ett eget patenterade ”Quick Fold” system,en sits som kan fällas till ett nästan horisontellt läge, infällbart vindskydd och 12” bredmönstrade punkterings fria däck. En mindre väska med sex fickor,justerbart handtag och en stor sufflett med fönster och sidoventilering medföljer även som standard. Med dessa egenskaper av yppersta klass tillsammans med vår unika tillbehörsutrustning så lovar City Elite den mest komfortabla åkturen för din dybara last med oöverträffbar kvalitet och säkerhetsstandard.

Baby Jogger City Elite 2014 Black info

-Vadderat säte som kan fällas ner till fullt liggläge, 150 grader -Ventileringsnät när sitsen är i liggläge med infällbart vind- och regnskydd -Upphöjt fotstöd som ger extra bensupport för mindre barn -Låsbara svänghjul fram med fjädring -12” stora punkterings fria bakhjul med ”quick-release” funktion och förseglade kullager -Stor sufflett som har 3 olika positioner, tittfönster, och ventilationsnät med magnetisk lucka -Justerbart handtag -Mjuk förvaringsväska med sex olika fickor -Förvaringsfack bakom sätet -Förvaringskorg tål 9 kg -Säkerhetsrem för att hålla ihop vagnen när den är hopfälld -Vikt 11,5kg -Vikt kapacitet 34 kg

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden