• -24%
    Baby Jogger City Mini Dubbel svart/grå

Baby Jogger

Baby Jogger City Mini Dubbel svart/grå

Baby Jogger City Mini Dubbel svart/grå är en smidig syskonvagn med marknadens enklaste ihopfällningssystem. Baby Jogger City Mini Dubbel väger 12 kg.

5495 kr 7199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ12410

Produktinformation


Baby Jogger City Mini Dubbel svart/grå är den idealiska lättviktsvagnen med marknaden enklaste ihopfällning som följer samtliga säkerhets normer och med en design som du kan förvänta dig av Baby Jogger. Uv skydd i suffletten och Baby Joggers nya logo. Baby Jogger City Mini finns som både singel- och dubbelvagn och har egenskaper och kvalitet som t.ex Baby Joggers patenterade "Quick Fold Technology", ventilerad sits som går att att fälla till ett nästa horisontalt läge,vindskydd,universal fästen till City seriens tillbehör och mycket mera. Perfekt för alla dagar i stan - Baby Jogger City Mini Dubbel svart/grå lovar en bekväm och mjuk åktur för ditt barn. *Svängbart framhjul *Vadderad sits som går att fälla 150° *Ventilerad fällbar sits med infällbart vindskydd *Sufflet som har 3 olika positioner och genomskinligt fönster *8" lättviktshjul som har en snabb utlösningsmekanism och förslutet kullager *Förvaringsfack på baksidan av sitsen *Förvaringskorg under sitsen *Stötdämpande framhjulsupphängning *Bakre parkeringsbroms *justerbart 5- punkts säkerhetsbälte med axelskydd och skydd för själva spännet *Vikt 12 kg *Vikt kapacitet 45 kg

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden