• -32%
    Baby Jogger City Mini GT Red/Grey

Baby Jogger

Baby Jogger City Mini GT Red/Grey

Baby Jogger City Mini GT Red/Grey sulky med punkteringsfria hjul. Smidig och praktisk lättviktsvagn som man kan fälla ihop med en hand.

3995 kr 5899 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ15436

Produktinformation


Baby Jogger City Mini GT Red/Grey har ny loggo samt SPF 50+ i suffletten. Baby Jogger City Mini GT är den idealiska lättviktsvagnen med marknaden enklaste ihopfällning som följer samtliga säkerhets normer och med en design som du kan förvänta dig av Baby Jogger. Skillnaden mot City Mini är att City Mini GT har 8,5” punkteringsfria hjul, Justerbart handtag, Handbroms och större säte. Baby Jogger City Mini GT finns som både singel- och dubbelvagn och har egenskaper och kvalitet som t.ex Baby Joggers patenterade "Quick Fold Technology", ventilerad sits som går att att fälla till ett nästa horisontalt läge,vindskydd,universal fästen till City seriens tillbehör och mycket mera. Perfekt för alla dagar i stan - City Mini GT lovar en bekväm och mjuk åktur för ditt barn. *Med ett enkelt lyft i remmen"fold"som sitter i sitsen, fälls barnvagnen ihop *Patenterade ”Quick Fold” teknik gör det enkelt att fälla ihop barnvagnen med ett enkel handgrepp. *8,5” punkteringsfria hjul med förseglade kullager. *Lås och svängbart framhjul med fjädring. *Justerbart handtag *Handbroms *Sufflett som har 3 olika positioner och tittfönster. *Extra vadderat säte som kan fällas ner till fullt liggläge, 150 grader. *Ventileringsnät när sitsen är i liggläge, regn och vind skydd finns. *Justerbart 5-punks säkerhetsbälte med axelvaddar och extra skydd över grenspännet. *Auto-lock som håller vagnen ihopfälld under transport . *Förvaringskorg undertill, tål 9kg. *Vikt 9,5kg *Vikt kapacitet 30kg *Mått uppfälld (LxBxH): 112x62x110cm *Ihopfälld med hjul: 80x62x25cm, *Ihopfälld utan hjul: 71x51x17cm Baby Joggers hemsida

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden