Baby Jogger

Baby Jogger City Mini Red/Grey

Baby Jogger City Mini Red/Grey singelvagn är en lätt och smidig sulky. Baby Jogger City mini har marknadens lättaste ihopfällningssystem. De stora nyheterna är den nya loggan samt SPF 50+ suffletten.

2975 kr 3995 kr
Tillfälligt slut
Betala från 173 kronor per månad

Färg

Art nr: BJ11436

Produktinformation


Baby Jogger City Mini Red/Grey är en lättviktsvagn gjord på väldigt hög kvalitet. Baby Jogger City Mini har marknadens enklaste ihopfällning, den patenterade "Quick Fold Technology", som följer samtliga säkerhetskrav. Den är designad för att vara väldigt snygg och för att ha många praktiska egenskaper. Den har en rem i sitsen som man drar i och barnvagnen fälls ihop, detta kan man göra med en hand. Sitsen är även ventilerad och kan fällas till fullt liggläge. Baby Jogger City Mini väger bara 7,5 kg och varukorgen klarar en maxvikt på 9 kg.

Baby Jogger City Mini

Nyheten för årsmodell 2014 är den nya loggan samt SPF 50+ suffletten. Suffletten går att dra ner ganska långt så barnet täcks från solen.

Baby Jogger City Mini Red/Grey info

- Ny logga och SPF 50+ i suffletten - Svängbart framhjul - Vadderad sits som går att fälla 150° - Ventilerad fällbar sits med infällbart vindskydd - Sufflett som har 3 olika positioner och genomskinligt fönster - 8" lättviktshjul som har en snabb utlösningsmekanism och förslutet kullager - Förvaringsfack på baksidan av sitsen - Stötdämpande framhjulsupphängning - Bakre parkeringsbroms - Justerbart 5-punktssäkerhetsbälte med axelskydd och skydd för själva spännet - Universalfästen till City-seriens tillbehör Barnvagnens vikt: 7,5 kg Maxvikt: 22,5 kg Maxvikt förvaringskorg: 9 kg Mått hopfälld 80 x 61 x 28 cm Mått uppfälld:101,5 x 61 x 105,5 cm Baby Jogger liggdel och andra tillbehör går att köpa till. Vi har även regnskydd och och många praktiska tillbehör till Baby Jogger City Mini 2014. Med en Child Tray har du plats för dricka, äta eller leka. Baby Jogger City Mini Instruktionsmanual

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • Kronan logo
  • besafe logo