• -16%
    Baby Jogger City Select Single Svart

Baby Jogger

Baby Jogger City Select Single Svart

Baby Jogger City Select Single Svart barnvagn är väldigt multifunktionell då man kan enkelt göra om den till syskonvagn. Baby Jogger City Select går att ha på 16 olika sätt. Man kan kombinera babyskydd, liggdel och sittdel på det sätt som passar familjen på bästa sätt.

6995 kr 8299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ23410

Produktinformation


Baby Jogger City Select Single Svart beskrivning

Baby Jogger City Select Single Svart är en unik multifunktionell barnvagn som tillåter dig som förälder att skräddarsy barnvagnen för olika behov under barnets uppväxt . Baby Jogger City Select är från början en enkelsitsig barnvagn men kan lätt bli en dubbel med ett unikt patenterat tillbehör. När familjen växer, sätt då enkelt fast ett säte till och du är redo att göra stan med stil och bekvämlighet. Det sistnämnda blir dubbelt upp med Baby Joggers berömda ”quick-fold” teknik, den enda i sitt slag som viker barnvagnen helt platt med endast ett moment. Baby Jogger City Select 2014 kommer med hela 18 unika kombinationer från att ha dubbla bilsäten till att ha liggdel/sits kombination. Med en mängd tillbehör att välja mellan, kan City Select erbjuda förstklassig mångfald för att anpassa sig till varje familjs bekvämlighet och behov. Nyheten för 2014 är en ny logga och SPF 50+ i suffletten och att ramen är svart.

Baby Jogger City Select Single Svart kort.

-Unik multifunktionell design som tillåter dig att skräddarsy vagnen efter dina och dina barns behov -18 unika multifunktionella kombinationer (utrustning för att förvandla till dubbel säljes separat) -Handbroms -12” stora punkterings fria bakhjul och 8” dubbla framhjul med ”quick-release” funktion med fjädring fram och förseglade kullager -Förlängningsbart säte för barnets bekvämlighet -Sufflett som har 3 olika positioner, titt-fönster och som kan justeras uppåt 5cm för extra utrymme -Justerbart 5-punktsbälte -Fotstöd som kan justeras till passande position för mindre barn -Teleskophandtag -Stor förvaringskorg undertill som kan nås från alla sidor -Säkerhetsrem för att hålla ihop vagnen när den är hopfälld -Vikt kapacitet per säte 20 kg Tillbehör: Liggdel singel, Liggdel dubbel, Bilstolsadapters(passar Maxi-Cosi, Besafe, Acta Graco, Concorde, Cybex), Barnbricka, Förälder Konsoll, Bygel, Regnskydd, Myggnät, Mugghållare, Ståbräda, Åkpåse, Transportväska, Kylväska, MP3 Konsol Titta gärna på hela vårt sortiment från Baby Jogger

Tillbehör

Baby Jogger

baby jogger logo

Baby Jogger har startades 1984 i USA och tillverkar barnvagnar och sulkys som är bland de smidigaste på marknaden. Fälls ihop med en hand. Deras barnvagnar har även en smidig handbroms.
Baby Joggers historia börjar 1984 i U.S.A då en nybliven far designade en egen barnvagn så att han skulle kunna umgås med sin son samtidigt som han ägnade sig åt sin favoritfritidssyssla; jogging. Det blev starten till Baby Jogger som under de följande åren utvecklar nya och förbättrade modeller.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden