• -18%
  Baby Jogger City Elite sängpaket Svart

baby jogger

Baby Jogger City Elite sängpaket Svart

Baby Jogger City Elite sängpaket Svart är ett paket som innehåller sittvagn, liggdel, Spjälsäng, madrass och babysitter. Allt från populära märken som Baby Jogger, Troll och Bozz.

9795 kr 11983 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: BJ13410sängpkt

Produktinformation


Baby Jogger City Elite sängpaket Svart innhåller följande:

Baby Jogger City Elite Black Nytt är den nya loggan samt SPF 50+ i suffletten. Baby Jogger City Elite har förstklassiga egenskaper och kvaliteter som gör det till den bästa åkturen runt kvarteret som kan erbjudas. Denna lyxiga all-terrängsvagn med svängbart framhjul kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn åker med komfort och stil från allra första dagen. Baby Jogger City Elite kommer med förstklassig standardutrustning som vårt ett eget patenterade ”Quick Fold” system,en sits som kan fällas till ett nästan horisontellt läge, infällbart vindskydd och 12” bredmönstrade punkterings fria däck. En mindre väska med sex fickor,justerbart handtag och en stor sufflett med fönster och sidoventilering medföljer även som standard. Med dessa egenskaper av yppersta klass tillsammans med vår unika tillbehörsutrustning så lovar City Elite den mest komfortabla åkturen för din dybara last med oöverträffbar kvalitet och säkerhetsstandard.

Baby Jogger Liggdel Deluxe Svart är en rymlig liggdel som passar till alla singelvagnar som Mini, Gt, Elite, Versa och Summit. Liggdelen har en stor sufflett med SPF 50+.

Troll Lux spjälsäng vit är en mysig säng med svängda gavlar. Botten går att ha i tre lägen. Höj och sänkbar sida. Material: björk Mått: 60*120cm 

Troll Madrass spjälsäng 60x120x8cm är en future madrass med två kärnor. Madrassen passar till alla spjälsängar som har mått 60x120. Madrassen har ett ytter tyg i bomull som går att ta av och tvätta.

Bozz Babysitter Enkel svart inkl. lekbåge är en klassisk babysitter som barnet kan sitta och gunga i. Sele som håller barnet på plats och lekbåge för aktivitet.

Produkter i paketet

 • Troll spjälsäng Lux H-S vit

  Troll spjälsäng Lux H-S vit
  1495 kr 1895 kr
 • Baby Jogger City Elite Black

  Baby Jogger City Elite Black
  4995 kr 7499 kr
 • Bozz Babysitter Enkel Svart inkl. Lekbåge

  Bozz Babysitter Enkel Svart inkl. Lekbåge
  379 kr 499 kr
 • Baby Jogger Liggdel Deluxe Svart

  Baby Jogger Liggdel Deluxe Svart
  2995 kr
 • Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm

  Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm
  299 kr

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden