• -29%
  Elodie Details Sulky Bedouin Stories inkl, resesäng

Elodie Details

Elodie Details Sulky Bedouin Stories inkl, resesäng

Elodie Details Sulky Bedouin Stories inkl, resesäng är ett resepaket som innehåller den trendiga sulkyn i färgen Bedouin Stories från Elodie Details och en praktisk resesäng från Baby Dan.

2495 kr 3494 kr
I lager
Köp
Art nr: 103819resepkt

Produktinformation


Elodie Details Sulky Bedouin Stories inkl, resesäng innehåller följande:

Elodie Details Paraplysulky Bedouin Stories är en praktisk, smidig och trendig paraplysulky från populära Eldoie Detasil. paraplysulkyn kommer med en praktsik sufflett som har extra papparatsiskydd. Den skyddar barnet mot solen, vinden och gör det extra mysigt i sulkyn. Hjulen är rejäla för att göra framkomligehten enkel på både kullersten, skogspromenader och på snöiga gator. 

Sulkyn är enkel att fälla ihop till extremt kompakt förvarings- och transportläge. Medföljer gör dessutom en specialanpassad transportbag som är perfekt vid till exempel incheckning på flyget.

Vagnen håller högsta kvalitet och säkerhet. Den har testats och godkänts enligt EN 1888:2012.

Mått uppfälld: 50 X 64 X 118 cm

Mått hopfälld: 28 X 33 X 110 cm

Vikt: 8,5 kg

Maximal lastvikt: 15 kg

 

Baby Dan Resesäng 60x120cm Svart är en smidig och praktisk resesäng att ta med sig när barnet ska sova borta. Resesängen ligger i en praktisk resväska som är på hjul. En lätt och smidig madrass medföljer. Se nedan instruktionsfilm hur sängen fungerar. 

Mått:
60 × 120 × 80 cm uppfälld
30 × 30 × 85 cm hopfälld

Produkter i paketet

 • Baby Dan Resesäng 60x120cm Svart

  Baby Dan Resesäng 60x120cm Svart
  695 kr 799 kr
 • Elodie Details Paraplysulky Bedouin Stories

  Elodie Details Paraplysulky Bedouin Stories
  1990 kr 2699 kr

Tillbehör

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden