• -11%
    Britax B-agile 4 Plus Chassi

Britax

Britax B-agile 4 Plus Chassi

Britax B-agile 4 Plus Chassi är endast ett chassi. Sufflett och bygeltyg köpes till separat.
 

2495 kr 2795 kr
I lager
Köp
Art nr: 2000023122

Produktinformation


har utformats för att föräldraskapet ska bli enklare och säkrare. B-Agile 4 Plus är ett optimalt sätt att få bästa skydd mot väder och vind utan att tumma på smidighet och lätt vikt. Den har också möjligheten att omvandlas till duovagn/travel system om du köper till adaptrar, liggdel och babyskydd!

Vagnen är utrustad med ett lätt aluminiumchassi och en rymlig shoppingkorg för att ge dig en praktisk barnvagn. Eftersom lutningslägena även har ett helt plant liggläge, passar vagnen även bra för nyfödda vid köp av separat Britax-liggdel.

Till Britax B-Agile ingår inte liggdel, babyskydd eller adaptrar. Detta går att köpa till separat och fästa på vagnen. 

- Lämplig från 6 månader till 15 kg (från födseln med liggdel).
- Lätt aluminium-chassi
- Fyra hjul
- Hjul med snabblossning för en än mer kompakt hopvikt storlek
- Enkel kompakt hopfällning med automatisk säkring 
- Fempunktssele
- Punkteringsfria däck
- Stor förvaringsficka i solskyddet
- Avtagbar sufflett (säljs separat)
- Bygel ingår
 

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden