Britax

Britax B-Ready Syskonsits Flame red

Britax B-Ready Andra Syskonsits Cosmos Black monterar man för att göra om sittvagnen till en syskonvagn. Sitsen kan justeras i olika lägen

1495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000023591

Produktinformation


Britax B-Ready Andra Syskonsits Flame Red monterar man för att göra om sittvagnen till en syskonvagn. Sitsen kan justeras i olika lägen.

Suffletten har UPF50+ och ett ventilationsfönster. B-Ready Syskonsits levereras med en förlängningsadapter som kan användas för att öka avståndet till den övre sittdelen samt petskydd för bakhjul och överdrag för babyskydd.

Produktspecifikation

Produktegenskaper

VIKT & DIMENSIONER

Vikt

2.5 kg

Längd, ryggstöd

46 cm

Säte

24.5 x 30 cm

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden