Britax

Britax Mjuklift Cosmos black

Britax mjuklift Cosmos black är en smidig, snygg och praktisk mjuklift från Britax. Mjukliften med bärhandtag placeras i barnvagnens liggdel och fästs sedan enkelt i selen.
895 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000023193

Produktinformation


Mjukliften med bärhandtag placeras i barnvagnens liggdel och fästs sedan enkelt i selen. Det mjuka fodret och bärhandtagen hjälper dig att transportera babyn säkert och bekvämt.

Mjukliften passar till Britax Smile, B-Agile, B-Mobile, B-Smart och B-Dual

Mjukliften finns i flera färger.

H B D Vikt 
17 cm 31 cm 78 cm 2,5 kg 

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Populära produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden