Crescent

Crescent Classic Black-Orange 2017

Crescent Classic Black-Orange 2017 är en praktisk, stabil och robust barnvagn från Crescent. Barnvagnen går att använda från nyfödd upp till ca 3 år. Mjuklift medföljer som den lilla bebisen kan ligga i. Bäst i test flera gånger.

4495 kr 6495 kr
I lager
Köp
Art nr: 51266-75

Produktinformation


Crescent Classic Black-Orange 2017 är en praktisk, robust och tålig duovagn från populära Crescent. Classic är som namnet antyder, en kombivagn av klassiskt snitt, men med innovativa lösningar för att överträffa de krav som den moderna föräldern ställer på smidighet, komfort och säkerhet. 

Med sin medföljande lift, som också enkelt går att göra om till en åkpåse, är Crescent Classic en produkt avsedd för den nyfödda och upp till 3 års ålder. Med en enkel handrörelse byter du körriktning.
Chassit av aluminium gör vagnen till en av de lättare på marknaden. De mjuka handtagen ger ett skönt grepp och chassits ovala form ökar bärigheten i materialet. Med de välmönstrade hjulen blir hindren mindre och framkomligheten större.

 

Vikt chassi 8,5kg
Vikt komplett 15kg
Mått uppfälld L76 B60 H99
Mått ihopfälld L84 B60 H45

Tillbehör

Crescent

crescent logo

Crescent har barnvagnar och produkter är gjorda för att tåla tuffa tag. Crescent har robusta, stabila och tåliga chassi som utvecklas i Sverige.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden