Crescent

Crescent Trike Black/White inkl, liggdel 2017

Crescent Trike Black/White inkl, liggdel 2017 är en praktisk och snygg trehjulig duovagn från Crescent. Vagnen kommer som liggvagn och sittvagn. Vagnens sittdel är vändbar, framhjulet är svängbart och chassit är tillverkat i aluminium.

5995 kr 7495 kr
I lager
Köp
Art nr: 51264-76

Produktinformation


Crescent Trike Black/White inkl, liggdel 2017 är en modern, funktionell och stilren duovagn från Crescent. Duovagnen har flera bra funktioner som vändbar sittdel, svängbart framhjul, aluminiumchassi, rymlig liggdel som du enkelt kan bära i handtaget på suffletten.

Liggdelen kan användas från nyfödd upp till ca 6 månader. När barnet växt ur liggdelen sätter du ditt sittdelen som kan användas upp till ca 3år.

Det rostfria lättviktschassit är tillverkat helt i aluminium, har ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Höj- och sänkbart teleskophandtag.

Snurrbart framhjul, kullagrade lufthjul med bra allroundmönster runt om. 

Babyskydd som passar på chassit är tex Maxi cosi cabriofix, Pebble och Besafe Izi Go. Adapter till chassit måste köpas separat för att kunna klicka på babyskyddet på chassit.

Vikt chassi 6,1kg
Vikt komplett 14kg
Mått uppfälld L81 B60 H98.5
Mått ihopfälld L89.5 B60 H34.5

Crescent

crescent logo

Crescent har barnvagnar och produkter är gjorda för att tåla tuffa tag. Crescent har robusta, stabila och tåliga chassi som utvecklas i Sverige.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden