Britax

Britax Go Liggdel Wood Brown 2016

Liggdel som passar till Britax Go i Wood Brown. Plant liggläge och en sufflett som skyddar barnet. Mjuk madrass inuti och liggdelen kan göras mindre för förvaring.

2595 kr
Beställningsvara

Färg

Köp
Art nr: 2000023152

Produktinformation


Liggdel som passar till Britax Go i Wood Brown. Plant liggläge och en sufflett som skyddar barnet. Mjuk madrass inuti och liggdelen kan göras mindre för förvaring. Passar från nyfödd till ca 6månader.

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden