Britax

Britax Smile Liggdel Black Denim

Britax Smile Liggdel Black Denim r en hårdlift som man enkelt klickar på chassit. Liggdelen passar till flera av Britax barnvagnar och finns i flera färger.

1695 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000025732

Produktinformation


Britax Smile Liggdel Black Denim är en hårdlift som man enkelt klickar på chassit. Liggdelen passar till flera av Britax barnvagnar och finns i flera färger. Går att bära i handtaget på suffletten. Liggdelen har en mjuk madrass och ett vindskydd.

Passar till BRITAX SMILE 2, B-AGILE 4 PLUS, B-AGILE 3, B-AGILE 4, B-MOTION 4 PLUS, B-MOTION 3, B-MOTION 4

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden