• -19%
  Mountain Buggy Duet V2.5 Paket Flint

Mountain Buggy

Mountain Buggy Duet V2.5 Paket Flint

Mountin Buggy Duet V2.5 Paket Flint innehåller både syskonvagnen och liggdelen Plus som man kan göra om till en Rear Facing Seat.

7685 kr 9495 kr
Tillfälligt slut
Betala från 448 kronor per månad

Färg

Art nr: duetV257pkt

Produktinformation


Mountin Buggy Duet V2.5 Paket Flint innehåller både syskonvagnen och liggdelen Plus som man kan göra om till en Rear Facing Seat.

Mountain Buggy Duet V2.5 flint är en supersmal syskonvagn med nästan samma bredd som en enkelvagn. Bredden på 63 cm gör att man enkelt tar sig fram genom dörrar och öppningar. Med en vikt på 15,5 kg och ihopfällning med en hand lyfter man enkelt in Mountain Buggy Duet V2 i bilen. Mountain Buggy Duet V2.5 flint har möjlighet för många tillbehör. Man kan montera på två babyskydd med hjälp av adaptrar (köpes separat och passar till maxi cosi) sida vid sida till tvillingar. Man kan även kombinera babyskydd, sittdel, liggdel, joey väska och rear facing kit på det som passar bäst. Suffletten har UPF 50+ och varukorgen tål en belastning på 5 kg. Det sitter även isolerande flaskhållare på det justerbara handtaget.

Fakta: Kan användas från nyfödd till ca 4 år UPF 50+ i suffletten Vikt 15,5 kg Bredd 63 cm Ihopfälld mått: L96 x H32 cm x B63.

Mountain Buggy Duet liggdel Plus flint är en smart liggdel med många funktioner. Liggdelen kan justeras i vinkel och kan göras om till en Rear Facing Seat. Mountain Buggy Duet liggdel Plus används plant från födsel och kan vid behov justeras med lutning. Detta kan underlätta för barn som kräks eller är förkylda. När barnet blir lite äldre kan man göra om liggdelen till en Rear Facing Seat. Det klickas enkelt i på samma sätt då det är samma stomme. Konverteringen från och till liggdel är enkel. Duet Liggdel Plus är rymlig och gjord på Oeko-tex certifierad bomull på insidan. Utsidan är gjord på ett 3D nät för bra ventilation. Suffletten har UPF 50+. Liggdelen är högermonterad sett bakifrån. Vill man montera den på vänster sida kan man skriva det i meddelanderutan i kassan så skickar vi med ett vänsterfäste kostnadsfritt. Vänsterfäste behövs även vid montering av två liggdelar.

Användningsvikter. Liggdel: maxlast 9kg Rear Facing Seat: maxlast 15kg Mått: 80 x 30 x 22cm

Produkter i paketet

 • Mountain Buggy Duet Liggdel Plus Flint

  Mountain Buggy Duet Liggdel Plus Flint
  1995 kr
 • Mountain Buggy Duet V2.5 Flint

  Mountain Buggy Duet V2.5 Flint
  5989 kr 7495 kr
 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden