• -22%
  Mountain Buggy Duet V3 Silver inkl, liggdel 2017

Mountain Buggy

Mountain Buggy Duet V3 Silver inkl, liggdel 2017

Mountain Buggy Duet V3 Silver inkl, liggdel 2017 är en praktisk syskon/tvillingvagn från Mountain Buggy. Duet sittvagn är den mest kompakta sida vid sida barnvagn på marknaden. I detta paket ingår en liggdel som kan användas från nyfödd.

7795 kr 9990 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: PTNZ-Duet-V3-6pkt

Produktinformation


Mountain Buggy Duet V3 Silver inkl, liggdel 2017 är ett paket som innehåller sittvagn och en matchande liggdel.

Mountain Buggy Duet V3 Silver 2017 är en praktisk, populär och stilren syskon/tvillingvagn från Mountain Buggy. Duet sittvagn är den mest kompakta sida vid sida vagnen på marknaden. Den är inte bredare än en single vagn, ändå får det plats två barn. 

Mountain Buggy Duet V3 är en uppdaterad version av Duet 2.5 med nytt canvastyg. Handbroms i styret är nytt och underlättar när du kör i nerförsbacke. Handtagshöjden har ett bredare intervall både upp och ner samt kortare på längden ihopfälld, vilket gör att den tar mindre plats i bilen, suffletterna har tittluckor med magnetlås.

Sittdelarna är rymliga och har ställbara ryggstöd som kan fällas till fullt liggläge. Suffletter med tittlucka som kan justeras var för sig. 5-punktssele som kan justeras i höjd när barnet växer. Sittdelstyget sitter fast med dragkedja i chassit. Den medföljande frambågen har fästen i plast för att undvika skador på chassit. Frambågen har även sk. swivel-fästen som gör att du slipper plocka av hela bågen när du lyfter i/ur barnet. Inkluderar två vändbara och löstagbara sittdynor som du enkelt tvättar i maskin.

Chassit är ett lättviktschassi i aluminium som enkelt fälls ihop med en hand och kan stå av sig själv när den är ihopfälld. Automatiskt transportlås på ena sidan som klickar fast när du fällt ihop vagnen. Styret är justerbart i knäled för att passa föräldrar med olika längd. Fotbroms på bakhjulen som låser omedelbart. Praktisk handbroms vid styret gör det lättare att gå nedför branta backar. Inkluderar säkerhetsrem och flaskhållare.

10-tums stora lufthjul runtom, varav de främre är svängbara och kan låsas vid behov. Lufthjulen fångar upp stötar och ojämnheter i underlaget för bästa åk- och körkomfort. Kullager på samtliga hjul gör att vagnen rullar lätt. Hög kvalitet på däcken för att minska risken för punktering.

Liggdel kan köpas till som separat tillbehör om du vill använda vagnen från nyfödd. Ena sittdelen monteras då bort och vagnen kan användas som liggdel till ett mindre barn. Till liggdelen ingår en extra klädsel som sätts fast på ramen till liggdelen och förvandlar liggdelen till en enklare sittdel som kan användas vänd mot föräldern upp till 15 kg. Kan användas med två liggdelar samtidigt.

Fakta:

- Vikt  14,7 kg
- Bredd 63 cm
- Längd  114 cm
- Handtagshöjd 75,5-108 cm
- Max belastningsvikt 36 kg (18 kg på varje sits)

Mountain Buggy Duet carrycot Plus V3 Silver 2017 är en praktisk liggdel som passar till Mountain Buggy Duet V3. Liggdelen har bärhandtag, Öko-tex certifierad bomull, UPF 50+ och en bekväm madrass som andas.

Det unika med Duet liggdelen är att det ingår ett extra tyg så den går att göra om till en bakåtvänd sittdel. Då har ditt barn möjlighet att se dig under färd och slipper vid sex månaders ålder titta framåt när den sitter i sittdelen. Som bakåtvänd sittdel är den godkänd till 15kg. 

Denna liggdel passar till alla Duet vagnar som är tillverkade senare är 2014 och framåt.

Finns i fyra olika färger.

Produkter i paketet

 • Mountain Buggy Duet V3 Silver 2017

  Mountain Buggy Duet V3 Silver 2017
  5995 kr 7995 kr
 • Mountain Buggy Duet carrycot Plus V3 Silver 2017

  Mountain Buggy Duet carrycot Plus V3 Silver 2017
  1995 kr

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden