Kronan

Kronan City Sittvagn Röd

Kronan City Sittvagn Röd är endast 56 cm bred och har svängbara framhjul. Smidiga lyfthandtag fram på chassit och stora lufthjul gör den utmärkt för alla miljöer.

5490 kr 7995 kr
Tillfälligt slut
Betala från 320 kronor per månad

Färg

Art nr: 211521550

Produktinformation


Kronan City Sittvagn Röd är endast 56 cm bred och har svängbara framhjul. Smidiga lyfthandtag fram på chassit och stora lufthjul gör den utmärkt för alla miljöer. Kronan City röd sittvagns chassi är stabilt och försett med fyra ekrade 10’’ lufthjul. De stora hjulen gör färden bekväm och du tar dig lätt fram på alla typer av underlag. Kronan City har svängbara framhjul som gör det ännu smidigare att ta sig fram i till exempel affärer. Hjulen går enkelt att låsa när underlaget blir besvärligare. Chassit har även handtag fram så att man enkelt kan lyfta upp barnvagnen på bussen, tåget eller i trappor. Suffletten på sittdel är försedd med stora luftningshål som gör det behagligare för barnet under varma sommardagar. Runt suffletten sitter det en reflex. Sittdelen är vändbar och kan ställas till liggläge. Klickas enkelt på och av chassi som kan fällas med sittdelen på. Med adapter kan man använda barnvagnen som ett travelsystem. Adaptern köps separat och fästet passar till MaxiCosis modeller Cabrio Fix, Citi och Pebble samt till BeSafes IziGo. Tack vare det ergonomiskt ställbara handtaget är City lika bekväm att köra oavsett om du är lång eller kort. Mått Innermått Liggdel Sittdel Längd 74 cm 94 cm Bredd 34 cm 34 cm Vagn med chassi Liggdel Sittdel Höjd med ihopfälld 62 cm 53 cm Längd ihopfälld 85 cm 75 cm Längd uppfälld 89 cm 89 cm Chassi Med hjul Utan hjul Höjd 36 cm 23 cm Längd 72 cm 74 cm Bredd 56 cm 48 cm Vikt Liggdel Sittdel Med chassi 13,4 kg 13,1 kg Utan chassi 4,1 kg 3,8 kg Med hjul Utan hjul Chassi 9,3 kg 6,0 kg Att en barnvagn ska vara säker är en självklarhet. Det ska ligga en bebis däri. Precis som alla andra pålitliga barnvagnstillverkare är Kronan självklart certifierade enligt EU-standard EN1888:2012. Läs mer om P-märkning

Produkter i paketet

 • Kronan Sittdel Röd DuoS City

  Kronan Sittdel Röd DuoS City
  2000 kr
 • Kronan Chassi City

  Kronan Chassi City
  5995 kr

Tillbehör

Kronan

Kronan logo

Det är mycket man ska tänka på när man får barn. Därför harKronan sett till att det åtminstone är lätt att välja rätt barnvagn. Kronan barnvagnar är enkla, rejäla och anpassade för svenska förhållanden. Kronan barnvagnar är även certifierade med P-märkning, att de dessutom är snygga får ses som en bonus.

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo