UPPAbaby

UPPAbaby G-Luxe Georgie Blå/silver

UPPAbaby G-Luxe Georgie Blå/silver är en praktisk, funktionell och snygg paraplysulky från UPPAbaby. Paraplysulkyn är lätt att köra, har ligglägge, en bra sufflett och det ingår en mugghållare. Finns i flera färger

1495 kr 2995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: UPB0189-GEO

Produktinformation


UPPAbaby G-Luxe Georgie Blå/silver är en praktisk, stilren och funktionell paraplysulky från UPPAbaby. Paraplysulkyn har följande finesser och fördelar:

*Ställbar med enhandsgrepp och justerbart fotstöd- Flexibiliteten alla föräldrar behöver! Oavsett om du uträttar ärenden eller passar på att se dig om, kan ditt barn sova skönt i UPPAbaby G-LUXE med nedfällt ryggstöd och uppfällt fotstöd.

*Mugghållare ingår- Perfekt när du behöver ta en vätskepaus på vägen.

*Klädsel och sittdyna som enkelt tas av- Klädseln och sittdynan på G-LUXE sittvagn kan tas av och tvättas i maskin. UPPAbaby förstår att det blir spill (och för att göra vardagen lite lättare går det att även att använda vagnen när sittdynan är i tvätten).

*Fälls lätt ihop och står upprätt- UPPAbaby's fällmekanism i handhöjd gör det enkelt att fälla ihop G-LUXE med bara fingrarna. Du behöver inte använda fötterna! Den hopfällda vagnen står upp av sig själv – perfekt när du vill ställa undan den.

*Praktiskt bärhandtag- UPPAbaby G-LUXE är perfekt för resan, väger mindre än 7 kg, enkelt att bära på axeln.

*Fotbroms- När du kliver på tunnelbanan eller kör ned för en trottoarkant kan du enkelt och säkert bromsa vagnen med ett enda tryck med foten.

Tillbehör

UPPAbaby

uppababy logo

UPPAbaby är ett innovativt amerikanskt företag med ett mål: att göra högkvalitativa babyprodukter som passar de behov du har som småbarnsförälder samtidigt som de passar den stil du alltid haft. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden