Addbaby

Addbaby Handledsrem

Addbaby Handledsrem är en rem med två öglor. Ena öglan fäster du på styret till barnvagnen och den andra öglan fäster du runt din handled. Med hjälp av denna handledsrem förhindrar du att barnvagnen okontrollerat rullar iväg om du av misstag eller olycka förlorar greppet. Perfekt i nerförsbackar , trafikmiljöer, trappor och syskonvagnar. Handledsremmen passar till alla barnvagnar och sulky.

99 kr
I lager
Köp
Art nr: 106572

Produktinformation


Förhindrar att barnvagnen okontrollerat rullar iväg om du av misstag eller olycka förlorar greppet. Bra i nedförsbackar, trappor, trafikmiljöer, tungt lastade vagnar och syskonbarnvagnar. Varje band har två öglor i olika storlekar som passar alla oavsett handledsstorlek. Den ena öglan fästs på barnvagnshantaget och den andra runt din handled. Enkel, säker och lättanvänd. Passar alla vagnar på marknaden. Kontrollerad och godkänd för belastningar upp till 100 kg av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP).

Tillbehör

Addbaby

addbaby logo

AddBaby har mängder av funktionella och praktiska produkter både till barnvagnar och för hemmet. Företaget har funnits sedan 2005 och satsar på högkvalitativa produkter. På Babyhuset hittar ni mängder av AddBaby produkter. Det finns en massor av sköna sittdynor och praktiska AddBaby tillbehör till barnvagnar.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden