• -44%
    Britax Shiny Åkpåse Röd

Britax

Britax Shiny Åkpåse Röd

Britax Shiny Åkpåse Röd är en snygg och stilren åkpåse från Britax. Den är vattenavvisande och fodrad med mjukaste microfleece. Sätt din egen prägel på barnvagnen.

649 kr 1150 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000014334

Produktinformation


Britax Shiny Åkpåse Röd är en stilren åkpåse. Det perfekta tillbehöret för en personlig prägel på din vagn men också praktiskt för att det håller värmen bra. De senaste färgerna i ett blankt och vattenavvisande material, fodrad med mjukaste microfleece. Anti-glid på baksidan, hål för säkerhetssele och lättare än du kan föreställa dig. Tvättbar i maskin och passar dom flesta barnvagnar.

Finns i flera färger.

Tvättråd: 40 grader maskintvätt

Material: 100% polyester

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden