• -50%
    Elodie Details Åkpåse Bedouin Stories

Elodie Details

Elodie Details Åkpåse Bedouin Stories

Elodie Details åkpåse Bedouin Stories är gjord på vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden.

650 kr 1299 kr
Tillfälligt slut

Färg

Art nr: 103500

Produktinformation


Elodie Details åkpåse Bedouin Stories är gjord på vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden. Vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. Hål för 5-punktsbälte, kompatibelt med så gott som alla vagnmodeller. Resår vid toppen som går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva vid kalla eller blåsiga förhållanden. Stor ficka på baksidan som du viker runt ryggstödet. Förhindrar effektivt att åkpåsen glider ner. Överdel som kan plockas av, praktiskt t.ex när man går i butiker. Insnitt vid fötterna ger extra rörelseutrymme och bekvämlighet. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden.

Tillbehör

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden