• -9%
    Joolz  Uni2 Earth Åkpåse Camel Beige

JOOLZ

Joolz Uni2 Earth Åkpåse Camel Beige

Joolz  Uni2 Earth Åkpåse camel Beige är en praktisk och stilren åkpåse som är perfekt både höst och vinter. Man kan även ta av locket om det blir för varmt eller bara öppna vid fotänden för att ventilera. Passar till Joolz Day2 och Geo2.

995 kr 1095 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 500024

Produktinformation


Joolz  Uni2 Earth Åkpåse camel Beige är en praktisk och stilren åkpåse som är perfekt både höst och vinter. Man kan även ta av locket om det blir för varmt eller bara öppna vid fotänden för att ventilera. När barnet har blivit för stort för åkpåsen eller när det blir lite svalare ute kan man ta av toppen på åkpåsen och den förvandlas till en bekväm sittdyna.

Blixtlåset är vindtätt för att värmen ska hålla innne i åkpåsen och på baksidan är det anti-glid fästremmar. Åkpåsens material är i smutsavvisande funktion och innerfodret är lätt att torka av och hålla rent. Det finns även ett praktiskt fack för napp och bitleksaker.
Matcha din åkpåse med andra tillbehör i samma serie. 

Åkpåsen går att tvätta för hand. 

Passar till Joolz Day2 och Geo2.

Tillbehör

JOOLZ

Joolz logo

Joolz barnvagnar kommer från Nederländerna, de skapar barnvagnar som är ergonomiskt designade. Joolz kan man köpa som douvagnar eller paket med babyskydd. Du köpa deras barnvagnar till paketpriser och det finns mängder av tillbehör i matchande färger.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden