Voksi

Voksi Active Åkpåse True Blue

Voksi Active Åkpåse True Blue detta är den perfekta åkpåsen att vistas ute i alla väder. Åkpåsen är gjord av dun i överdelen och 100% ull i underdelen som gör att barnet hålls varmt och torrt

2399 kr
Beställningsvara

Färg

Köp
Art nr: 3210205

Produktinformation


Voksi Active Åkpåse True Blue detta är den perfekta åkpåsen att vistas ute i alla väder. Åkpåsen är gjord av dun i överdelen och 100% ull i underdelen som gör att barnet hålls varmt och torrt. Ullens egenskaper gör att fukten transporteras bort och dunet värmer barnet. Denna åkpåse är både vind och vattenavstötande. På baksidan av åkpåsen är det anti-glidmaterial vilket motverkar att åkpåsen glider runt eller iväg. Nedre delen av åkpåsen går att öppna helt om så önskas. Eftersom denna åkpåse levereras med en förlängningsdel så förlängs användningstiden upp till ca 6 år. Användning upp till ca 5 års ålder på barnet. Alla sömmar har reflexer vilket gör att åkpåsen även syns i mörker och exta smart placerade fickor för förvaring på åkpåsen. 

Mått:
Längd 100 cm, med förlängningsdel 125 cm.

Maskintvätt 40° dock EJ torktumling. 

Voksi

voksi logo

Här hittar ni vårt sortiment från Voksi. Åkpåsar av högsta kvalitet gjorda på de bästa materialen. Vi har snabba leveranser och mycket på lager av Voksi produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden