• -21%
    Voksi Classic Black

Voksi

Voksi Classic Black

Voksi Classic Åkpåse Black är en klassisk varm åkpåse som värmer ditt barn på hösten och vintern. Åkpåsen är gjord av ökotexmärkt bomull och har en dyna innuti som består av ull.

1895 kr 2395 kr
Tillfälligt slut

Färg

Art nr: 3020202

Produktinformation


Voksi Classic Åkpåse Black är en klassisk varm åkpåse som värmer ditt barn på hösten och vintern. Åkpåsen är gjord av ökotexmärkt bomull och har en dyna innuti som består av ull. Ullen har flera unika egenskaper: ventilerande, värmeisolerande och fukttransporterande. Voksi Classic är mycket flexibel och går därför att använda från nyfödda och upp till tre års ålder. Passar i de flesta liggdelar och sittvagnar. Du kan även använda Voksi Classic åkpåse på sommaren. Du kan lätt byta ut ulldynan mot en sommardyna i bomull om det är riktigt varmt. Det finns flera olika användningsområden när det gäller Voksi Classic åkpåse. Tex kan du smidigt veckla ut den som en filt på golvet, perfekt i de flesta vagnar, i pulkan vintertid, som täcke inomhus. Tillverkad på 100% ull.

Mått:
L80 cm
B50 cm

Voksi

voksi logo

Här hittar ni vårt sortiment från Voksi. Åkpåsar av högsta kvalitet gjorda på de bästa materialen. Vi har snabba leveranser och mycket på lager av Voksi produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden