Voksi

Voksi Frost Åkpåse Plum

Voksi Frost A?kpa?se plum är en ny, modern åkpåse helt i ull. Snygg design och praktiska funktioner ser till att ditt barn får det så bekvämt som möjligt.

1295 kr 1699 kr
Tillfälligt slut
Betala från 75 kronor per månad

Färg

Art nr: 3250404

Produktinformation


Voksi Frost A?kpa?se Plum Voksi® Frost är en helt ny och modern ullpåse. Denna åkpåse har en dragkedja i mitten så att du kan öppna upp den och använda som en filt. Huvuddelen isolerar bra och kan anpassas till barnets storlek, samtidigt kan öppningen på huvudänden göras större så att det kommer in bra med luft. Voksi® Frost har även reflexer i botten och på framsidan. Produkt: Textil Ull Textil och ull i påsen är Ökotex 100 godkända Dragkedja i mitten gör att barnvagnen påsen kan användas som en lekfilt Längd: ca 100 cm, bredd: ca 45 cm Hål för vagnsselar Passar de flesta barnvagnar Egenskaper 1. Reflexer i botten och på framsida 2. Blixtlåset kan öppnas helt och botten kan tas bort, så att påsen kan användas som lekfilt 3. Kanaler är sydda i sicksack för att förhindra fyllningen från att röra sig 4. Alla blixtlås har vindstopp och en skyddande överlappning, så att barnet inte kommer i kontakt med dragkedjan 5. Bomullsflanell gör så att åkpåsen känns mjuk och varm för barnet även under kalla dagar 6. Vagnpåsen kan dras åt vid toppen av dragkedjan för att täta till runt barnets axlar. Huvuddelen kan formas och är bra och tät kring barnets huvud 7. Botten kan tas bort så att fötterna kan sticka ut. 8. Blixtlåset gör det enkelt att nå till botten av påsen Voksi ® dyna kan tas bort från Voksi ® underdelen. Voksi ® dyna kan tvättas i 40 grader, med ulltvättmedel, utan centrifugering. Mer info från Voksi

Voksi

voksi logo

Här hittar ni vårt sortiment från Voksi. Åkpåsar av högsta kvalitet gjorda på de bästa materialen. Vi har snabba leveranser och mycket på lager av Voksi produkter.

  • Ord bekr & Lev bekr mejl 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner  nattlampor 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • Kronan logo
  • besafe logo