Vinter & Bloom

Vinter & Bloom Mini Dots Hanvärmare Svart

Vinter & Bloom Handvärmare Mini Dots Svart är underbara att sätta händerna i när det är kallt ute. Dessa handvärmare från trendiga varumärket Vinter & Bloom är fodrade med mjukt fleecefoder innuti och yttermaterialet är vind och vattenavvisande som gör att du håller värmen!

299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 40021-1

Produktinformation


Vinter & Bloom Handvärmare Mini Dots Svart är underbara att sätta händerna i när det är kallt ute. Dessa handvärmare från trendiga varumärket Vinter & Bloom är fodrade med mjukt fleecefoder innuti och yttermaterialet är vind och vattenavvisande som gör att du håller värmen! Det finns en ficka med blixtlås på utsidan av handvärmaren där du kan lägga exempelvis nycklar, mobiltelefon, plånbok m.m. Knapparna gör att det är super enkelt och smidigt att sätta dit och avlägsna handvärmaren från barnvagnen och den passar de flesta barnvagnar på marknaden. Handvärmaren har kantband av reflex som gör att ni syns även när mörkret faller på. För att höja känslan av lyx har handvärmen ett kantband av fuskpäls! Mixa och matcha dessa handvärmare med andra produkter i Mini Dots serien från Vinter & Bloom exempelvis sittdyna, regnskydd och åkpåse. Serien finns i flera härliga och trendsäkra färger. 

Går att tvätta i maskin i 40°.

Mått:

54 x 30 cm

Material:

Yttermaterial - PU-belagd polyester

Fyllning - Polyestervadd

Foder - Microfleece i polyester 

Vinter & Bloom

vinter bloom logo

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra filtar, Oeko‐Tex textilier och vår träinredning vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden