Britax

Britax Go insektsnät

Håll insekterna borta med ett Britax Go Insektsnät till liggdel. Insektsnätet är i silver och dras enkelt över liggdelen. Praktisk förvaringspåse medföljer som man enkelt hänger på barnvagnen.

249 kr
Beställningsvara
Köp
Art nr: 2000010706

Produktinformation


Håll insekterna borta med ett Britax Go Insektsnät till liggdel. Insektsnätet är i silver och dras enkelt över liggdelen. Praktisk förvaringspåse medföljer som man enkelt hänger på barnvagnen.

Tillbehör

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden