Elodie Details

Elodie Details Regnskydd Zebra Sunshine

Elodie Details Regnskydd Zebra Sunshine är praktisk regnskydd från Elodie details. Mönstret är en nyet. trendigt och snyggt. Regnskyddet har ett nedvikningsbart vindfönster i genomskinlig plast. Regnskyddet passar till de flesta liggvagnar, sittvagnar och sulkys.

349 kr 399 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103758

Produktinformation


Elodie Details Regnskydd Zebra Sunshine har en smart konstruktionen som gör Elodie Details regnskydd kompatibla med liggvagnar, sittvagnar, och till och med sulkys. Den nya förbättrade modellen är utrustad med ett nedvikningsbart "vindfönster" i genomskinlig plast, fästknappar vid sidosömmen gör det enkelt att stänga vid kraftigt regn -och blåsväder. Förvaras i en egen väska som kan fästas på vagnen för snabb åtkomst. Bli ruskigt snygg i regnet! * Tillverkad i robust PU-impregnerad polyester *Tål maskintvätt och torkar snabbt * Kompatibelt med de flesta liggvagnar, sittvagnar, och sulkys.

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden