Vinter & Bloom

Vinter & Bloom Mini Dots Regnskydd Ebony Black

Vinter & Bloom Mini Dots regnskydd Ebony Black har ett genomskinligt fönster som går att plocka bort med tryckknappar. Passar både till barnvagn och sulky.

269 kr 349 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 37037-1

Produktinformation


Vinter & Bloom Mini Dots regnskydd Ebony Black har ett genomskinligt fönster som går att plocka bort med tryckknappar. Passar både till barnvagn och sulky.
Njut av sköna barnvagnspromenader! Vinter & Bloom regnskydd skyddar både ditt barn och din barnvagn från regn och kalla vindar.
Det här är ett regnskydd som du inte vill vara utan. Det passar till både barnvagn och sulky. Fönsterrutan med ventilationshål gör promenader både roliga och bekväma för barnet även under kalla och blåsiga dagar. Regnskyddet är vind- och vattentätt i ett snabbtorkande material. Tydliga reflexband på sidorna och framtill gör att ni syns bättre när det är mörkt och du har det alltid lättillgängligt då fodralet enkelt fästs på barnvagnen.
Regnskyddet är en del i Vinter & Blooms kollektion Mini Dots, som kännetecknas av sin tidlösa och praktiska design. I kollektionen finns även åkpåse och sittdyna.

Passar både barnvagn och sulky
Avtagbart fönster med tryckknappar
100% PU-belagd polyester
Maskintvätt 40°C

Vinter & Bloom

vinter bloom logo

Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. När du inreder barnrummet, ditt hem eller ska på lekfulla utflykter har vi fångat årstiderna i vår design. Genom våra filtar, Oeko‐Tex textilier och vår träinredning vill vi dela vår passion för den vackra skandinaviska designen med dig och dina närmaste.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden