• -13%
    Addbaby Sittdyna Zebra

Addbaby

Addbaby Sittdyna Zebra

AddBaby Sittdyna Zebra är en trendig barnvagnsdyna som gör det bekvämare för barnet att åka i barnvagnen. Passar de flesta barnvagnar och lodrätta hål för sele finns.

329 kr 379 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 106526

Produktinformation


AddBaby Sittdyna Zebra Många barnvagnar har för hård sittyta och ger därmed dålig komfort för barnen. Med vadderade barnvagnsdynor sitter barnet skönare och framför allt varmare. Perfekt när vagnen stått ute! Uttag för 5-punktsbälte gör att dynorna passar de flesta barnvagnsmärkena och extra skoskydd på nedre delen förlänger livslängden. Barnvagnsdynorna är vändbara. Bomull och fyllning av polyester. Specifikationer för AddBaby® barnvagnsdyna Material fyllning: polyester Material textil: bomull Vikt: 360 gram Mått: 82x42x2 cm (vikbar) Tillverkningsland: Indien Design: Anna Svanberg Tvätt: handtvätt

Addbaby

addbaby logo

AddBaby har mängder av funktionella och praktiska produkter både till barnvagnar och för hemmet. Företaget har funnits sedan 2005 och satsar på högkvalitativa produkter. På Babyhuset hittar ni mängder av AddBaby produkter. Det finns en massor av sköna sittdynor och praktiska AddBaby tillbehör till barnvagnar.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden