• -14%
    Elodie Details Cosy cushion Zebra Sunshine

Elodie Details

Elodie Details Cosy cushion Zebra Sunshine

Elodie Details cosy cushion Zebra Sunshine är en snyggt designad sittdyna som gör barnvagnen mjukare, bekvämare och mer personlig. Hål för 5-punktsbälte. Finns i flera trendig färger.

299 kr 349 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103781

Produktinformation


Elodie Details cosy cushion Zebra Sunshine är en sittdyna från Elodie Details! Vilket tråkåk som helst får en fräsch look och ökad komfort. Hela tre centimeter tjock vaddering gör CosyCushion till marknadens mjukaste sittdynor. Tillverkade i slitstark och smutsavvisande rip-stop polyester som är mycket lätt att hålla ren. Dynorna är vändbara med en "sommarsida" sydd i ett slitstarkt och oerhört lättskott material samt en "vintersida" i en enfärgad mjuk och värmande fleece.

* Hål för 5-punktsbälte, passar de flesta vagnmodeller

* Vändbar med baksida i mjuk fleece

Tillbehör

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden