Skip Hop

Skip Hop Skötväska Dash Signature Chevron

Skip Hop Skötväska Dash Signature Chevron är skötväskan med ett lite sportigare uttryck. Väskan har rymliga förvaringsmöjligheter där du packar med dig allt du kan tänkas behöva ha med till bebisen.

695 kr 799 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22128-3

Produktinformation


Skip Hop Skötväska Dash Signature Chevron är skötväskan med ett lite sportigare uttryck. Väskan har rymliga förvaringsmöjligheter där du packar med dig allt du kan tänkas behöva ha med till bebisen. Du bär väskan över axeln (justerbara axelband) eller hängandes på barnvagnen som du enkelt fäster med Skip Hops patenterade spännen. Alla knappar är dolda magnetknappar vilket förhöjer både funktion och utseende. Skötmadrass ingår i skötväskan. Denna skötväska är fri från ftalater. 

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden