Skip Hop

Skip Hop Walk Along Barnvagnshandtag Blå

Skip Hop Walk Along Barnvagnshandtag Blå hjälper det andra syskonet att hålla sig nära barnvagnen. Uppmuntrar små barns självständighet. Sätts enkelt fast på de flesta barnvagnar.

99 kr
Slutsåld

Färg

Art nr: 22074-2

Produktinformation


Skip Hop Walk Along Barnvagnshandtag Blå hjälper det andra syskonet att hålla sig nära barnvagnen. Uppmuntrar små barns självständighet. Sätts enkelt fast på de flesta barnvagnar. Barnvagnshandtaget Walk Along håller ditt barn nära dig i folktäta områden och hjälper dig att slappna av. Passar bra för äldre syskon som inte längre vill sitta i vagnen, men som ändå vill känna sig trygg. Sätts enkelt fast på de flesta barnvagnar Uppmuntrar små barns självständighet Passar också på kundvagnar, skötväskor och resväskor Flexibel plast fri från BPA, PVC och ftalater Storlek: 28 cm lång

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden