• -13%
    Skip hop Zoo Nackkudde Apa

Skip Hop

Skip hop Zoo Nackkudde Apa

Skip hop Zoo Nackkudde Apa är en mjuk och skön nackkudde som gör att barnet orkar hålla uppe huvudet, även om hon somnar. För användning i bilen, på tåget, på planet eller i väntan på att få ombord. Denna söta nackkudde kommer bli omtyckt av barnen!

199 kr 229 kr
I lager
Köp
Art nr: 22054-1

Produktinformation


Skip Hop Zoo Nackkudde är en mjuk och skön kudde som gör att barnet orkar hålla uppe huvudet, även om hon somnar. Ser ut som en söt apa. För användning i bilen, på tåget, på planet eller i väntan på att få ombord. Denna söta nackkudde kommer bli omtyckt av barnen! Fakta • Tillverkad av mjuk, plysch velour • Fri från BPA och Ftalater • Passar 2-4 år • Storlek ca 26x26x6 cm

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden