Baby Björn

BabyBjörn SoFo Skötväska Grå Lavendel

BabyBjörn SoFo skötväska i Grå Lavendel är rymlig utan att kännas för stor eller otymplig. Skötväska SoFo kan bäras som tote, axelremsväska och ryggsäck.

995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 038088A

Produktinformation


BabyBjörn Skötväska SoFo grå lavendel är rymlig utan att kännas för stor eller otymplig. Genomtänkt design med många fack och fickor, och ljust innerfoder håller sakerna på plats och gör det lätt att hitta det du behöver. Det finns fack både på in- och utsidan som är anpassade för babysaker som blöjor, nappflaskor och nappar men också för dina egna saker; mobil, plånbok, nycklar, vattenflaska etc. En maskintvättbar skötbädd i mjukt Öko-Texmaterial ingår. Skötbädden ligger i ett särskilt fack med magnetlås inuti skötväskan. Materialet i skötbädden är testat och godkänt för babyprodukter enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1, vilket är den klass som har strängast kriterier. Det betyder att materialet inte innehåller några hälsofarliga eller allergiframkallande ämnen och är snällt mot ditt barns hud. - Dragkedja i toppen - 1 huvudfack + 13 fack i olika storlekar - Nättygsfack för blöjor, tvättlappar etc. - Vuxenficka med blixtlås - Flaskfack på in- och utsidan - Mindre fack för nappar o. dyl. - Snodd för nycklar - Fack med magnetlås på utsidan - Skötbädd ingår i ett separat fack

Tillbehör

Baby Björn

baby björn

BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvalitén. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats. Vid det här laget har fler än trettio miljoner barn blivit burna i BABYBJÖRN bärselar av sina mammor och pappor. Det är ett stort förtroende vi fått och vi är oerhört stolta över att ha kunnat bidra till att föra föräldrar och barn närmare varandra – lika mycket nu som när allt en gång började.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden