• -7%
    Britax Skötväska Olive Melange

Britax

Britax Skötväska Olive Melange

Britax Skötväska Olive Melange är en praktisk skötväska med många fack och en bred öppning i toppen. Skötväskan är tillverkad i ett slitstarkt material och den passar till alla Britax vagnar.

695 kr 749 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2000023175

Produktinformation


Britax Skötväska Olive Melange är en praktisk skötväska i samma material som Britax barnvagnar. Skötväskan passar till alla Britax vagnar både sittvagn och sulky. Den har många funktionella fack och bred öppning i toppen. Vadderad skötdyna i egen förvaingspåse ingår. Smart separat fack för flaskan. Sköväskan rymmer 10 liter och har 16 fickor varav två specialfickor för nappflaska.

-Finns i flera färger

-Huvudutrymme på tio liter.-Totalt 16 fickor. 
-Medföljande tvättbar skötbädd (40 grader).
-Lätt att hålla ren.
-Justerbart axelband.

Material: 100% Polyester. 
Mått: B31 x D7 x H34 cm.

Tillbehör

Britax

britax logo

Britax tillverkar både bilbarnstolar och barnvagnar med mängder av tillbehör. Britax grundades 1978 och satsar på att hålla hög säkerhet på sina produkter. Redan från första ögonblicket gör barn livet till ett äventyr – och är det något som du alltid ska känna dig trygg med så är det ditt barns säkerhet. Föräldrar måste alltid ha två viktiga saker i åtanke. Å ena sidan måste de vara mycket omsorgsfulla i sitt val av bilbarnstol och å andra sidan måste de noggrant följa alla instruktioner och anvisningar för installation av systemet och fastspänning av barnet ytterst noggrant. Detta gäller även vid korta bilturer. Med sin långa erfarenhet inom tillverkningen av bilbarnstolar kan BRITAX erbjuda produkter som man alltid kan lita på. BRITAX kombinerar allra senaste teknik med bästa möjliga bekvämlighet och optimerad användarvänlighet.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden