Elodie Details

Elodie Details Åkpåse Paket Bedouin Stories

Elodie Details Åkpåse Paket Bedouin Stories innehåller åkpåse, skötväska och pärlsammetsfilt från trendiga Elodie Details. Allt i matchande tyg.

2893 kr
Tillfälligt slut
Art nr: 103500pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse Paket Bedouin Stories innehåller :

Elodie Details åkpåse Bedouin Stories är gjord på vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden. Vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. Hål för 5-punktsbälte, kompatibelt med så gott som alla vagnmodeller. Resår vid toppen som går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva vid kalla eller blåsiga förhållanden. Stor ficka på baksidan som du viker runt ryggstödet. Förhindrar effektivt att åkpåsen glider ner. Överdel som kan plockas av, praktiskt t.ex när man går i butiker. Insnitt vid fötterna ger extra rörelseutrymme och bekvämlighet. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden.

Elodie Details Skötväska Bedouin Stories har många specialanpassade fickor för blöjor, nycklar, mobil osv. Det finns även dolda sidofickor till nappflaska. 
Med den snygga zebra designen fungerar sköväskan i alla lägen. Den är tillräckligt stor för att rymma en bärbar dator och med det snygga Bedouin Stories mönstret kan man använda den som en vanlig handväska. 

En mjukt vadderad skötbädd medföljer så att man kan byta mjukt på alla underlag. Elodie Details skötväskan har även snygga läderdetaljer. 

Mått: Längd 42 cm Höjd 49 cm Bredd 12 cm

Elodie Details Pärlsammetsfilt Bedouin Stories är en exklusiv filt i ett ovanligt och intressant material. Det känns som en blandning mellan fluffig teddybjörn och len sammet, men till skillnad från sådana material har White Edition även fuktabsorberande egenskaper. En perfekt filt att ha i vagnen, på picnicken eller när helst något mjukt, varmt och praktiskt behövs

Produkter i paketet

 • Elodie Details Åkpåse Bedouin Stories

  Elodie Details Åkpåse Bedouin Stories
  650 kr 1299 kr
 • Elodie details Pärlsammetsfilt Bedouin Stories

  Elodie details Pärlsammetsfilt Bedouin Stories
  299 kr 399 kr
 • Elodie Details Skötväska Bedouin Stories

  Elodie Details Skötväska Bedouin Stories
  988 kr 1195 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden