Elodie Details

Elodie Details Åkpåse Paket Black Edition

Elodie Details Åkpåse paket Black Edition innehåller en åkpåse,skötväska och barnvagnshandskar från trendiga Elodie details. Åkpåsen är varm och skön, skötväskan är praktisk och barnvagnshandskarna är varma och sköna. Allt passar till de flesta barnvagnar.

2195 kr 2893 kr
Tillfälligt slut
Betala från 128 kronor per månad

Färg

Art nr: 103515pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse Paket Black Edition innehåller:

 

Elodie Details Akpåse Black edition passar till nästan alla barnvagnar på marknaden. Hål för fem-punktsele så att man kan spänna fast barnet i barnvagnen. Överdelen av åkpåsen går att plocka av och då kan man använda den som en i sittdyna. Perfekt när man går in i butiker eller om det blir för varmt. Det sitter även en stor ficka på baksidan som man viker runt ryggstödet och det förhindrar att den glider ner. Barnet har gott om utrymme och åkpåsens storlek är 53 x 110 cm. Matcha med en skötväska, filt mm.

Elodie details Skötväska Black Edition Det här är inte bara en praktisk skötväska. Vi är säkra på att den kommer få följa med både på utekvällen och till lekparken. Oavsett tillfället är vi övertygade om att ni kommer älska dess många funktioner och detaljer: * Fästs enkelt på barnvagnens handtag med straps. * Inkluderar en mjukt vadderad skötbädd. * Dolda sidofickor anpassade för att hålla nappflaskan upprätt. * Massor av specialanpassade fack och fickor för blöjor, våtservetter, nycklar, mobil, osv… * Högkvalitativa läderdetaljer. * Rymmer utan problem din laptop. * Höjd 34cm, Bredd 45 cm

Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition är riktigt funktionella och oerhört praktiska vantar för alla föräldrar. Smidigt att dra ut händerna och vantarna sitter kvar fäst med kardborre runt barnvagnens handtag.  Kan inte blir smidigare och snabbare att torka snor och tårar utan att behöva frysa och fippla alltför länge. Även dessa vuxenvantar är vind- och vattenavvisande med mysig, mjuk fuskpäls inuti som gör att man håller värmen. One size och passar de flesta händer. 

Produkter i paketet

 • Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition

  Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition
  399 kr
 • Elodie Details Åkpåse Black edition

  Elodie Details Åkpåse Black edition
  990 kr 1299 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo