Elodie Details

Elodie Details Åkpåse paket DOT

Elodie Details Åkpåse paket DOT innehåller en åkpåse, pärlsammetsfilt och skötväska från trendiga Elodie details. Mönstret är DOT och helt nytt för hösten 2016.

2495 kr 2888 kr
I lager
Betala från 145 kronor per månad

Färg

Köp
Art nr: 103504pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse paket DOT innehåller:

Elodie Details Åkpåse DOT är ännu en underbar och härlig åkpåse från trendsäkra och populära Elodie Details. Åkpåsarna är mycket funktionella med noga utvalda läckra detaljer som gör det lilla extra för en lyxig känsla. Yttertyget är gjort av 100% polyester, behandlat med den senaste ekologiska vatten- och vindavvisande ytbehandlingen ”bionic finish”. Denna ytbehandling är framtagen genom att härma naturens egna vatten och vindavstötande förmågor. 5-punktsbältet är kompatibelt med de flesta barnvagnsmodeller. Det funktionella resåret vid toppen går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva när det är kallt och blåsigt. På baksidan finns det även en stor ficka som man kan vika runt ryggstödet som förhindrar att åkpåsen glider ner. Om barnet skulle bli för varmt så kan man enkelt plocka av överdelen av åkpåsen. Rörelseutrymmet är rymligt eftersom det finns ett insnitt vid fötterna som gör det extra bekvämt för barnet. Åkpåsen passar de flesta barnvagnar på marknaden. 

Storlek:

53 x 110 cm 

Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT är en av de underbara filtarna med lyxig känsla från trendiga varumärket Elodie Details. Denna filten har en sammetslen känsla och med ett nytt spännande material som är fuktabsorberande. Alla barn älskar att ha en mysig filt med sig både i barnvagnen, bilen eller vid mysiga tillfällen hemma. Filten är väldigt praktisk med dubbla värmande lager och går att maskintvättas utan att den tappar sin mjukhet i materialet. Filten finns i flera färger och mönster.

Mått:
75 x 100 cm

Elodie Details Skötväska DOT är en lekfull, rymlig och praktisk skötväska  från trendiga Elodie Details. Skötväskan har alla de funktioner dagens föräldrar kan önska såsom en vadderad skötbädd, flera olika fack som passar perfekt för småprylar och även god plats för en laptop. Materialet är av slitstark och lättskött oxfordpolyester med detaljer i äkta läder vilket förhöjer den genuina känslan i väskan. Man fäster skötväskan enkelt och smidigt med straps på barnvagnens handtag. Yttvätt rekommenderas - ej maskintvätt! 

Mått:
L:55 x H:35 x B:15

Produkter i paketet

 • Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT

  Elodie Details Pärlsammetsfilt DOT
  399 kr
 • Elodie Details Skötväska DOT

  Elodie Details Skötväska DOT
  895 kr 1199 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo