Elodie Details

Elodie Details Åkpåse Paket Gilded Grey

Elodie Details Åkpåse Paket Gilded Grey innehåller åkpåse, skötväska och våffelfilt från trendiga Elodie Details. Åkpåsen och skötväskan är i matchande tyg. Filten är varm och skön för det lilla barnet.

2295 kr 2993 kr
Tillfälligt slut
Betala från 134 kronor per månad

Färg

Art nr: 103502pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse Paket Gilded Grey innehåller:

Elodie Details åkpåse Gilded Grey är gjord på vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden. Vind- och vattenavstötande yttre lager som håller regn och snö ute. Hål för 5-punktsbälte, kompatibelt med så gott som alla vagnmodeller. Resår vid toppen som går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva vid kalla eller blåsiga förhållanden. Stor ficka på baksidan som du viker runt ryggstödet. Förhindrar effektivt att åkpåsen glider ner. Överdel som kan plockas av, praktiskt t.ex när man går i butiker. Insnitt vid fötterna ger extra rörelseutrymme och bekvämlighet. 53 x 110 cm, passar en majoritet av barnvagnar på marknaden.

 

Elodie Details Skötväska Gilded grey är en praktisk skötväska som fästes enkelt på barnvagnens handtag med straps. Inkluderar en mjukt vadderad skötbädd. Dolda sidofickor anpassade för att hålla nappflaskan upprätt. Massor av specialanpassade fack och fickor för blöjor, våtservetter, nycklar, mobil, osv… 
Högkvalitativa läderdetaljer. Rymmer utan problem din laptop.

 

Elodie Details Våffelvävd Filt Gilded Grey är en underbar filt I våffelvävd 100% ekologisk bomull. Ett material som bara blir mjukare ju längre det används och som har bra temperaturreglerande egenskaper. Den förgyllda brodyrkanten är inspirerad av konsthantverket hos de Nordafrikanska Bedouinerna. Filten kan användas som sängöverkast men passar även perfekt i barnvagnen.

Produkter i paketet

 • Elodie Details Åkpåse Gilded Grey

  Elodie Details Åkpåse Gilded Grey
  990 kr 1299 kr
 • Elodie Details Skötväska Gilded grey

  Elodie Details Skötväska Gilded grey
  988 kr 1195 kr
 • Elodie Details Våffelvävd Filt Gilded Grey

  Elodie Details Våffelvävd Filt Gilded Grey
  499 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • Ord bekr & Lev bekr mejl 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner nattlampor 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo