Elodie Details

Elodie Details Åkpåse Paket Powder Pink

Elodie Details Åkpåse paket Powder Pink innehåller en åkpåse, pärlsammetsfilt och skötväska från trendiga Elodie details. Mönstret är Powder Pink och helt nytt för hösten 2016. Skötväskan är färg Black edition.

2495 kr 2884 kr
Tillfälligt slut
Betala från 145 kronor per månad

Färg

Art nr: 103501pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse paket Powder Pink innehåller:

Elodie Details Åkpåse Powder Pink är ännu en underbar och härlig åkpåse från trendsäkra och populära Elodie Details. Åkpåsarna är mycket funktionella med noga utvalda läckra detaljer som gör det lilla extra för en lyxig känsla.  Yttertyget är gjort av 100% polyester, behandlat med den senaste ekologiska vatten- och vindavvisande ytbehandlingen ”bionic finish”. Denna ytbehandling är framtagen genom att härma naturens egna vatten och vindavstötande förmågor. 5-punktsbältet är kompatibelt med de flesta barnvagnsmodeller. Det funktionella resåret vid toppen går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva när det är kallt och blåsigt. På baksidan finns det även en stor ficka som man kan vika runt ryggstödet som förhindrar att åkpåsen glider ner. Om barnet skulle bli för varmt så kan man enkelt plocka av överdelen av åkpåsen. Rörelseutrymmet är rymligt eftersom det finns ett insnitt vid fötterna som gör det extra bekvämt för barnet. Åkpåsen passar de flesta barnvagnar på marknaden. 

Storlek:

53 x 110 cm

Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink är en av de underbara filtarna med lyxig känsla från trendiga varumärket Elodie Details. Denna filten har en sammetslen känsla och med ett nytt spännande material som är fuktabsorberande. Alla barn älskar att ha en mysig filt med sig både i barnvagnen, bilen eller vid mysiga tillfällen hemma. Filten är väldigt praktisk med dubbla värmande lager och går att maskintvättas utan att den tappar sin mjukhet i materialet. Filten finns i flera färger och mönster.

Mått:
75 x 100 cm

Elodie details Skötväska Black Edition Det här är inte bara en praktisk skötväska. Vi är säkra på att den kommer få följa med både på utekvällen och till lekparken. Oavsett tillfället är vi övertygade om att ni kommer älska dess många funktioner och detaljer: * Fästs enkelt på barnvagnens handtag med straps. * Inkluderar en mjukt vadderad skötbädd. * Dolda sidofickor anpassade för att hålla nappflaskan upprätt. * Massor av specialanpassade fack och fickor för blöjor, våtservetter, nycklar, mobil, osv… * Högkvalitativa läderdetaljer. * Rymmer utan problem din laptop. * Höjd 34cm, Bredd 45 cm

Produkter i paketet

 • Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink

  Elodie Details Pärlsammetsfilt Powder Pink
  399 kr
 • Elodie Details Åkpåse Powder Pink

  Elodie Details Åkpåse Powder Pink
  1190 kr 1290 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner nattlampor 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo