Elodie Details

Elodie Details Åkpåse paket Woodland green

Elodie Details Åkpåse paket Woodland green innehåller en åkpåse, skötväska och barnvagnshandskar från trendiga Elodie details. Mönstret är Woodland green och helt nytt för hösten 2016.

2495 kr 2888 kr
I lager
Betala från 145 kronor per månad

Färg

Köp
Art nr: 103511pkt

Produktinformation


Elodie Details Åkpåse paket Woodland green innehåller:

Elodie Details Åkpåse Woodland Green är ännu en underbar och härlig åkpåse från trendsäkra och populära Elodie Details. Åkpåsarna är mycket funktionella med noga utvalda läckra detaljer som gör det lilla extra för en lyxig känsla. Yttertyget är 100% bomull i sammetsväv med ett kantband av pälsimitation. 5-punktsbältet är kompatibelt med de flesta barnvagnsmodeller. Det funktionella resåret vid toppen går att vika runt ryggstödet eller vända runt barnet som en luva när det är kallt och blåsigt. På baksidan finns det även en stor ficka som man kan vika runt ryggstödet som förhindrar att åkpåsen glider ner. Om barnet skulle bli för varmt så kan man enkelt plocka av överdelen av åkpåsen. Rörelseutrymmet är rymligt eftersom det finns ett insnitt vid fötterna som gör det extra bekvämt för barnet. Åkpåsen passar de flesta barnvagnar på marknaden. 

Storlek:

53 x 110 cm 

Elodie Details Skötväska Woodland Green ännu en snygg, stilsäker och praktisk skötväska i unisex modell från trendiga Elodie Details. Skötväskan har alla de funktioner dagens föräldrar kan önska såsom en vadderad skötbädd, flera olika fack som passar perfekt för småprylar och även god plats för en laptop. Materialet är av slitstark och lättskött oxfordpolyester med detaljer i äkta läder vilket förhöjer den genuina känslan i väskan. Man fäster skötväskan enkelt och smidigt med straps på barnvagnens handtag. Yttvätt rekommenderas - ej maskintvätt! 

Mått:
L:46 x H:32 x B:15

Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition är riktigt funktionella och oerhört praktiska vantar för alla föräldrar. Smidigt att dra ut händerna och vantarna sitter kvar fäst med kardborre runt barnvagnens handtag.  Kan inte blir smidigare och snabbare att torka snor och tårar utan att behöva frysa och fippla alltför länge. Även dessa vuxenvantar är vind- och vattenavvisande med mysig, mjuk fuskpäls inuti som gör att man håller värmen. One size och passar de flesta händer. 

Produkter i paketet

 • Elodie Details Åkpåse Woodland Green

  Elodie Details Åkpåse Woodland Green
  1190 kr 1290 kr
 • Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition

  Elodie Details Barnvagnshandskar Black edition
  399 kr
 • Elodie Details Skötväska Woodland Green

  Elodie Details Skötväska Woodland Green
  990 kr 1199 kr

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

 • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

 • PRODUKT Kategoribanner nattlampor 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
 • elodie details logo
 • troll logo
 • emmaljunga logo
 • britax logo
 • Kronan logo
 • besafe logo