• -50%
    Elodie Details Skötväska Bedouin Stories

Elodie Details

Elodie Details Skötväska Bedouin Stories

Elodie Details skötväska Bedouin Stories är en väldigt rymlig och snygg skötväska. Man får utan problem plats med allt man behöver till blöjbyten.

595 kr 1199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103618

Produktinformation


<strong>Elodie Details Skötväska Bedouin Stories</strong> har många specialanpassade fickor för blöjor, nycklar, mobil osv. Det finns även dolda sidofickor till nappflaska. 
Med den snygga zebra designen fungerar sköväskan i alla lägen. Den är tillräckligt stor för att rymma en bärbar dator och med det snygga Bedouin Stories mönstret kan man använda den som en vanlig handväska. 

En mjukt vadderad skötbädd medföljer så att man kan byta mjukt på alla underlag. Elodie Details skötväskan har även snygga läderdetaljer. 

Mått: Längd 42 cm Höjd 49 cm Bredd 12 cm

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden