Elodie Details

Elodie Details Skötväska Black leather

Elodie Details Skötväska Black leather är skötväskan för dig som vill sticka ut och ha en lyxig variant i äkta läder. Skötväskan är praktisk med sin löstagbara innerväska som man enkelt kan plocka ut och maskintvätta. Denna snygga skinnväska använder du även till vardag och fest utan babyprylar i väskan. Finns även i brunt skinn.

2499 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103613

Produktinformation


Elodie Details Skötväska Black leather är skötväskan för dig som vill sticka ut och ha en lyxig variant i äkta läder. Skötväskan är praktisk med sin löstagbara innerväska som man enkelt kan plocka ut och maskintvätta. Skötväskan innehåller även en mjukt vadderad skötbädd som är smidig att använda när man är på språng och självklart rymmer väskan en laptop utan problem. Man fäster väskan enkelt på barnvagnen med straps i handtagen som finns på barnvagnen. Skinnväskan rekommenderas yttvätt, ej maskintvätt. Denna snygga skinnväska använder du även till vardag och fest utan babyprylar i väskan. Finns även i brunt skinn. 

 

 

 

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • besafe logo

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden