Elodie Details

Elodie Details Skötväska Chestnut leather

Elodie Details Skötväska Chestnut leather är skötväskan för dig som vill sticka ut och ha en lyxig variant i äkta läder. Skötväskan är praktisk med sin löstagbara innerväska som man enkelt kan plocka ut och maskintvätta. Denna snygga skinnväska använder du även till vardag och fest utan babyprylar i väskan. Finns även i svart skinn.

1995 kr 2499 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103614

Produktinformation


Elodie Details Skötväska Chestnut leather är skötväskan för dig som vill sticka ut och ha en lyxig variant i äkta läder. Skötväskan är praktisk med sin löstagbara innerväska som man enkelt kan plocka ut och maskintvätta. Skötväskan innehåller även en mjukt vadderad skötbädd som är smidig att använda när man är på språng och självklart rymmer väskan en laptop utan problem. Man fäster väskan enkelt på barnvagnen med straps i handtagen som finns på barnvagnen. Skinnväskan rekommenderas yttvätt, ej maskintvätt. Denna snygga skinnväska använder du även till vardag och fest utan babyprylar i väskan. Finns även i svart skinn. 

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden