Elodie Details

Elodie Details Skötväska Forest Flora

Elodie Details Skötväska Forest Flora är en härlig, rymlig och praktisk skötväska i spännade mönster från trendiga Elodie Details. Skötväskan har alla de funktioner dagens föräldrar kan önska såsom en vadderad skötbädd, flera olika fack som passar perfekt för småprylar och även god plats för en laptop.

895 kr 1199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103616

Produktinformation


Elodie Details Skötväska Forest Flora är en härlig, rymlig  och praktisk skötväska i spännade mönster från trendiga Elodie Details. Skötväskan har alla de funktioner dagens föräldrar kan önska såsom en vadderad skötbädd, flera olika fack som passar perfekt för småprylar och även god plats för en laptop. Materialet är av slitstark och lättskött oxfordpolyester med detaljer i äkta läder vilket förhöjer den genuina känslan i väskan. Man fäster skötväskan enkelt och smidigt med straps på barnvagnens handtag. Yttvätt rekommenderas - ej maskintvätt! 

Mått:
L:42 x H:49 x B:15

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden