Elodie Details

Elodie Details Zip&Go Marble grey

Elodie Details Zip&Go Marble Grey är en trendig neccesär från populära Elodie Details. Zip&Go gör vardagen både vackrare och enklare. Den är enkel och smidig att ha på skötbordet. Ladda den med det du behöver för ett blöjbyte och när det är dags att ge sig ut på äventyr drar du bara igen den och lägger den i skötväskan.

299 kr 349 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 103663

Produktinformation


Elodie Details Zip&Go Marble Grey är en trendig neccesär från populära Elodie Details. Zip&Go gör vardagen både vackrare och enklare. Den är enkel och smidig att ha på skötbordet. Ladda den med det du behöver för ett blöjbyte och när det är dags att ge sig ut på äventyr drar du bara igen den och lägger den i skötväskan. Den smidiga dragkedjan och metallbågar som håller den vidöppen gör blöjbyten i farten enklare än någonsin.

Mått: 13 x 16 x 23 cm.

Yttermaterial i moccaimitation. Innerfoder i nylon.

Finns i flera tuffa färger.

Tillbehör

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden