• -9%
    Joolz  Uni2 Earth Skötväska camel Beige

JOOLZ

Joolz Uni2 Earth Skötväska camel Beige

Joolz  Uni2 Earth Skötväska camel Beige matcha din Joolz barnvagn med en snygg och praktisk skötväska i samma serie Day2 Earth och Geo2 Earth. Skötväskan är rymlig och perfekt att packa med sig allt man kan tänkas behöva när man är på språng.

995 kr 1095 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 500023

Produktinformation


Joolz  Uni2 Earth Skötväska camel Beige matcha din Joolz barnvagn med en snygg och praktisk skötväska i samma serie Day2 Earth och Geo2 Earth. Skötväskan är rymlig och perfekt att packa med sig allt man kan tänkas behöva när man är på språng. Innerfoder är lätt och smidigt att torka av och hålla rent. Justerbar axelrem som även är bekväm när man vill ha skötväskan över axeln. Flera praktiska fack för olika typer av förvaring. Man fäster enkelt skötväskan på barnvagnens handtag med smidiga fästen. Det finns även en  praktisk thermobehållare där man håller dryck kall eller varm. Det finns även ett fodrat fack för en 9-tums surfplatta. 

Praktiskt skötunderlägg ingår. 

Passar både till Day2 och Geo2.

Tillbehör

JOOLZ

Joolz logo

Joolz barnvagnar kommer från Nederländerna, de skapar barnvagnar som är ergonomiskt designade. Joolz kan man köpa som douvagnar eller paket med babyskydd. Du köpa deras barnvagnar till paketpriser och det finns mängder av tillbehör i matchande färger.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden